Napels zien en dan sterven….

Voor mij heeft het gelukkig anders uitgepakt. Na 8 jaar in deze prachtige stad in zuid Italië waar ik scenografie aan de kunstacademie heb gestudeerd ben ik mijn geluk als art director gaan beproeven in Hollywood.

Helaas kwam een auto ongeluk tussen mij en mijn ambities en was een terugkeer naar Nederland onvermijdelijk.

Aan het einde van de jaren 90 heb ik hier voornamelijk achtergronddoeken en decors geschilderd in samenwerking met art director Vincent de Pater. Dat was voor zowel films: Minoes, Madelief, Felice-Felice en Ja Zuster, Nee Zuster als ook voor de prachtige historische series als Wilhelmina, Bernhard, Schavuit van Oranje en de Maatschap en de jeugdserie Zoutvloed.

Daarnaast heb ik in die jaren ook meerdere achtergronddoeken en props geschilderd voor (reclame) fotografie van Erwin Olaf.
Te gelijker tijd kwam de computeranimatie echter steeds meer in opkomst en was er minder behoefte aan geschilderde achtergronddoeken.

Toen was het tijd voor de overstap naar het theater.
Vele jaren heb ik decors en achtergronddoeken geschilderd voor vele grote musicals als Shrek, Annie, Flashdance, Doctor Dolittle, de Sprookjesboom, Pinocchio en andere theaterproducties, veelal in samenwerking met decorontwerper Marjolein Ettema, Albert Verlinde producties en de Efteling.

Heeft u nog vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte laten maken? Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op.

Neem contact op