Live painting op uw bruiloft

De taart en champagne zijn besteld, de trouwlocatie met zorg uitgezocht en ook de fotograaf is al geboekt. Het feest kan bijna beginnen maar wacht, heeft u al eens aan de mogelijkheid van een schilder op uw bruiloft gedacht?

Uw bruiloft live geschilderd

Die bijzondere dag waar u al zo lang naar toeleeft breekt aan. Het hoogtepunt van die dag wordt door een kunstenaar met verf op een doek vast gelegd in een sfeervolle impressie. De gasten zullen het geweldig vinden om het schilderij te zien ontstaan en u houdt er een prachtig kunstwerk aan over dat u telkens weer zal herinneren aan die speciale dag.

Een origineel huwelijkscadeau

Een live-painting is een schitterend cadeau om te krijgen en om te geven!

Het is niet altijd gemakkelijk om een origineel huwelijkscadeau te bedenken. Vaak heeft een bruidspaar al alles en lijkt geld schenken nog de enige optie. Een live painting is dan de ideaal geschenk. Hiermee slaat u twee vliegen in een klap; het is entertainment voor de gasten en een verassing voor het bruidspaar met als prachtig eindresultaat een kunstwerk van een dierbare herinnering.

Bent u benieuwd naar de kosten van een live-painting en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bruiloft of wilt u meer informatie over de mogelijkheid om een bruiloftsportret laten maken van een foto?

Vul direct het contactformulier in of neem telefonisch contact op.

Neem contact op