Live-painting op uw feest

Kijkt u uit naar een bruisend tuinfeest, een knus familiediner of naar het 50 jarige huwelijks jubileum van uw ouders. Dit speciale moment kan ik voor u vastleggen op doek!

U kunt een schilderij laten maken tijdens uw feest om een blijvende herinnering aan de prachtige dag te hebben en het is natuurlijk ook een origineel cadeau om te geven. Dat de sfeer van uw feest goed wordt gevangen op het doek heeft natuurlijk de prioriteit.

Bij een schilderij gemaakt tijdens een feest op een zomerse dag in de tuin wil je een warme zonnige sfeer voelen en bij een groot diner aan tafel met familieleden van alle leeftijden wil je gezelligheid zien en het levendige en beweeglijke karakter van, liefst een paar rondrennende, kinderen.

 

Wat kost een live painting op uw feest?

Om de kosten van een live painting op uw feest te bepalen zijn verschillende factoren van belang: een overzicht van de kosten  vindt u op de algemene pagina over live-painting.

Wil u meer weten over de kosten van een live-painting op uw feest? Of bent u benieuwd hoe een live-painting in zijn werk gaat?

 

Vul direct het contactformulier in of neem telefonisch contact op.

Neem contact op