Live-painting op uw feest

Kijkt u uit naar een bruisend tuinfeest, een knus familiediner of naar het 50 jarige huwelijks jubileum van uw ouders. Dit speciale moment kan ik voor u vastleggen op doek!

U kunt een schilderij laten maken tijdens uw feest om een blijvende herinnering aan de prachtige dag te hebben en het is natuurlijk ook een origineel cadeau om te geven. Dat de sfeer van uw feest goed wordt gevangen op het doek heeft natuurlijk de prioriteit.

Bij een schilderij gemaakt tijdens een feest op een zomerse dag in de tuin wil je een warme zonnige sfeer voelen en bij een groot diner aan tafel met familieleden van alle leeftijden wil je gezelligheid zien en het levendige en beweeglijke karakter van, liefst een paar rondrennende, kinderen.

 

Welk moment van uw feest laat u live schilderen?

Voor een live painting van uw feest kunt u zelf kiezen welk moment u op een doek wilt laten vastleggen. Als er een programma is dan kunt u zelf bedenken welk moment u het meest geschikt vind. U kunt dan denken aan:

  • De borrel
  • Het diner
  • De dansavond

Kiest u voor het diner dan levert dat een schilderij op met een gezellige sfeer waar mensen veelal met elkaar in gesprek zijn. Meestal schilder ik er ook een paar staande of lopende mensen bij voor het dynamische karakter.

Bij een borrel of walking diner staan en lopen de gasten door elkaar en dat levert dan weer een beweeglijk en levendig schilderij op. En mocht u toch liever kiezen voor het moment dat iedereen gaat dansen dan geeft dat een heel vrolijk en bruisend eindresultaat.

Elk moment geeft zijn eigen sfeer aan de live painting!

 

Hoe gaat een live painting van uw feest in zijn werk?

Voor een live painting op uw feest kom ik met verf, doek en schildersezel op een eerder overeengekomen lokatie in minimaal 4 uur een impressie schilderen van uw diner, borrel of dansfeest.

Bij aankomst zoek ik een geschikte plek in samenspraak met u of het lokatie personeel en zet mijn spullen klaar. Na het installeren van de ezel en de schildersbenodigdheden ga ik aan de slag. De benodigde werkruimte is ongeveer 1 m2. 

Zodra de schets in houtskool klaar is begint het echte schilderswerk. Als de gasten nog niet aanwezig zijn komt eerst de omgeving aan het bod. Vaak is er al een geschilderde achtergrond te zien bij binnenkomst van de eerste gasten.

Daarna bepalen de gebeurtenissen de verdere invulling van het schilderij. Zodra het schilderij af is kan het worden overhandigd. Ik schilder met snel drogende acrylverf waardoor het schilderij nog de zelfde dag mee naar huis genomen kan worden.

Mocht het feest of diner echter niet lang genoeg duren om het schilderij af te krijgen dan zijn er twee opties:

  • Er is een mogelijkheid om eerder te beginnen en langer door te werken op de feest lokatie.
  • Het schilderij wordt verder afgewerkt in mijn atelier.

Mocht u twijfelen over welke optie voor u het meest geschikt is, neem dan contact op. Ik adviseer u graag.

 

Wat kost een live painting op uw feest?

Om de kosten van een live painting op uw feest te bepalen zijn verschillende factoren van belang: een overzicht van de kosten  vindt u op de algemene pagina over live-painting.

Wil u meer weten over de kosten van een live-painting op uw feest? Of bent u benieuwd hoe een live-painting in zijn werk gaat?

 

Vul direct het contactformulier in of neem telefonisch contact op.

Neem contact op