Live-painting op uw promotie of oratie

Een oratie of een promotie is een zeer bijzondere aangelegenheid. Het is voor wie het mag meemaken een hoogtepunt in de carrière en persoonlijke ontwikkeling. En ook al is de ceremonie een zeer plechtige gebeurtenis waarbij rust en stilte geboden zijn, toch leent ook deze gelegenheid zich zeer goed om op een live-painting vast te leggen.

Hoe gaat een live-painting op locatie in zijn werk?

Bij een live-painting van een oratie of promotie heb ik altijd eerst contact met de pedel om goed door te spreken hoe laat ik het best kan binnenkomen en waar ik kan plaatsnemen zodat er een goed zicht is op het podium maar ik niet in de weg sta.

Het maken van een live-painting neemt meer tijd in beslag dan de ceremonie bestrijkt. Daarom begin ik meestal voor aanvang met het schilderen van de omgeving en werk ik na afloop nog door. Als u graag veel mensen herkenbaar afgebeeld ziet op het schilderij dan is er ook nog de optie “afwerken in atelier voor verdere verfijning”

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de borrel na afloop van de promotie of oratie vast te leggen.

 

Wat kost een live painting op uw promotie of oratie?

Om de kosten van een live painting op uw promotie of oratie te bepalen zijn verschillende factoren van belang: een overzicht van de kosten  vindt u op de algemene pagina over live-painting.

Wil u meer weten over de mogelijkheden van een live-painting op uw promotie of oratie?

Vul direct het contactformulier in of neem telefonisch contact op.

Neem contact op

Portfolio