Een muurschildering: een echte blikvanger voor uw restaurant, instelling of kantoor

Bent u op zoek naar een echte blikvanger voor de entree van uw kantoor? Wilt u de speelzaal in een instelling levendiger maken, of gaat u een restaurant beginnen en heeft u zojuist een pand gekocht maar weet u nog niet precies hoe er de juiste sfeer aan te geven?

Denk dan eens aan een muurschildering!

Muurschildering restaurant

Voor een restaurant kan een fraaie muurschildering enorm sfeer verhogend werken. Uw gasten beleven meteen een mooie binnenkomst. Een wandschildering van bij voorbeeld een Toscaans vergezicht of een landschap met een Grieks klooster brengt de gasten weldra in mediterrane sferen. Ook met een detail schildering van een paar objecten of een kleine uitstalling van groentes en producten uit de regio kunt u een duidelijk statement maken.

Muurschildering kantoor

Voor een bedrijfsruimte zou je bij een muurschildering allereerst aan een vergroot logo kunnen denken of aan andere strakke geometrische vormen, maar er zijn zo veel meer mogelijkheden. Denk eens aan silhouetschilderingen van bomen (en uitvergrote plantvormen. Maar ook een abstracte compositie of een verdeling van een wand in kleur vlakken in stemmige ton sur ton tinten kan een ruimte enorm doen opleven.

Muurschildering instelling

De laatste jaren is er veel vraag naar muurschilderingen vanuit zorginstellingen gekomen.

Telkens was de vraag weer anders. Waar de ene keer de nadruk lag op het verlevendigen van een gang of entree was het bij een andere instelling juist weer heel belangrijk dat er een rustige sfeer gecreëerd werd doormiddel van een wandschildering.
Die vraag staat centraal en is het uitgangspunt voor elke muurschildering. U weet het beste wat bij uw instelling past en voor mij is het een uitdaging om daar de mooiste invulling aan te geven.                      

Ik voer de muurschilderingen uit in een hoogwaardige acrylverf die niet door het zonlicht verbleekt en volledig afwasbaar is. Het aanbrengen van een laklaag is hierdoor niet noodzakelijk.

 

Wilt u graag weten wat de kosten van een muurschildering zijn? Of hebt u nog vragen over de mogelijkheden van een muurschildering voor uw bedrijf? Neem dan telefonisch contact op of vul het contactformulier in.

Techniek en Stijlen

Een muurschildering voor een bedrijf kan worden uitgevoerd in de volgende techniek en stijlen.

Techniek:

  • Acrylverf

Stijlen:

  • Realistisch
  • Impressionistisch
  • Abstract