Wilt u een originele en sfeervolle muurschildering laten maken op uw buitenmuur of in uw tuin?

Muurschilderingen buiten

 Ook voor een muurschildering buiten zijn er legio mogelijkheden. Maak van uw veranda een tropisch paradijs, tover een blinde muur om in een zonnebloemenveld of laat uw familiewapen op de ( garage ) deur schilderen!

Een muurschildering op de buitenmuur van een zomers vergezicht zorgt er voor dat bij u altijd de zon schijnt. U kunt echter ook kiezen voor kleinere details op houtwerk; enkele bloemen, wijnranken of een bladmotief.

Een goed geplaatste tromp l’oeil ( optische illusie ) kan er voor zorgen dat uw tuin veel groter lijkt dan hij is. Hiermee kunt u een klein stadstuintje omtoveren in een eindeloze bloemenweide of laten overlopen in een glooiend heuvellandschap.

Dit jaar geen mogelijkheid gehad om op een verre vakantie te gaan? Haal uw favoriete vakantiebestemming dan naar u toe door een mooie muurschildering in uw tuin te laten maken.

 

Een buiten muurschildering die bestand is tegen alle weersomstandigheden

Buitenschilderingen behoeven een speciale verf die goed tegen alle weersomstandigheden kan. Meestal werk ik hier met een speciale buitenverf op waterbasis van Neverlak.

Voor een schildering op een onbewerkte houten ondergrond die erg blootstaat aan regen en vorst gebruik ik echter liever een speciale lakverf, omdat het voor u belangrijk is dat u ook jaren later nog kunt genieten van de muurschildering in de tuin.

Interesse in een muurschildering op de buitenmuur of garagedeur? Vraag naar de mogelijkheden! Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in.

Enkele voorbeelden ter inspiratie:

  • Schildering op een blinde muur van een landschap
  • Schildering op een deur van een paard hond of lievelingsdier
  • Schildering op een poort van een familiewapen

Portfolio