Muurschildering van dieren

Transformeer uw kinderkamer met een muurschildering van hun favoriete dier

Een muurschildering van dieren is vooral zeer geliefd bij kinderen. Van wilde dieren (jungle- of safari kamer) tot schilderingen van een me-to-you beertje. Bij mij kunt u terecht voor alle maten en stijlen schilderingen. 

Voor de allerkleinsten kan een muurschildering van een olifant in de tinten van de kamer heel leuk zijn. Hierbij kan ik ook in mooie letters de naam van het kindje schilderen, waardoor de babykamer nog persoonlijker wordt.

Peuters en kleuters houden van Disney en wat is er dan nog mooier dan een muurschildering van Disney figuurtjes. Dat kunnen enkele losse figuurtjes zijn maar ook een heel tafereel uit een Disney film behoort tot mogelijkheden. Ik kan er zelfs voor zorgen dat in de kinderkamer Peter Pan met zijn makkertjes over het plafond vliegen….

 

Is uw tiener helemaal gek van paarden? Verras ze met paarden muurschilderij

Grotere kinderen maakt u weer heel blij met een muurschildering van een paard, of zelfs een heuse paardenkamer.  Daarbij zijn de mogelijkheden legio en kunnen de wensen of ideeën van uw kind de leidraad zijn.

Hoe ziet paarden wandschildering er uit?

In een paardenkamer kan de wanddecoratie meerdere muren bestrijken en zelfs het plafond kan meegenomen worden in de schildering. Het kan een afbeelding zijn van een bestaande wereld, bijvoorbeeld de manege waar uw kind naar toe gaat, of een wei waarin de paarden vrij rond dartelen. Maar ook een fantasy wereld, waarin paarden rondlopen in een droomlandschap met misschien wel elfen en een eenhoorn, zal zeer tot de verbeelding spreken van uw tiener.

 

Een dieren muurschildering geïnspireerd door uw huisdier?

Dieren muurschilderingen maak ik echter niet alleen in de kinderkamers! Wat dacht u van een meer dan levensgrote popart schildering van uw lievelingsdier in uw huiskamer, gang of op de garagedeur.

 

Haal de jungle in huis met een muurschildering van wilde dieren

Uw huiskamer, getransformeerd in een tropische jungle met exotische vogels, een savannelandschap met de big 5 of uw totemdier meer dan levensgroot over een hele wand. Dit zijn enkele suggesties voor een wandschildering van wilde dieren. Maar ook voor de kinderkamer zijn wilde dieren als tijgers en leeuwen  zeer gewild als onderwerp van een muurschildering. Voor de kleintjes zal dat een lieve uitvoering worden, denk aan Teigetje van Winnie de Poe of Simba van de Lion King, maar voor grote kinderen mag het best wel wat spannender worden.

Ik voer de muurschilderingen uit in een hoogwaardige acrylverf die volledig afwasbaar is en niet verbleekt door zonlicht. Hierdoor is het aanbrengen van een laklaag niet noodzakelijk.

Bent u geïnspireerd door bovenstaande voorbeelden of heeft u een heel ander idee en wilt u graag weten wat de kosten  hiervan zijn? Of heeft u nog vragen over de mogelijkheden van een muurschildering bij u? Neem dan telefonisch contact op of vul het contactformulier in.

Enkele voorbeelden:

 • Me-to-you beertje
 • Olifantje met naam van de baby
 • Disney figuurtjes
 • Paarden kamer
 • Jungle kamer
 • Bos kamer
 • Safari kamer
 • Diep-in-de zee kamer
 • Popart uitvergroting van sterrenbeeld
 • Popart uitvergroting van lievelingsdier
 • Spirituele schildering met wolf