Wilt u een echte blikvanger in huis? Laat dan een muurschildering maken.

Muurschilderingen in huis

Met een muurschildering transformeert u elke ruimte in een persoonlijke ruimte. De mogelijkheden zijn onbeperkt. U kunt een schildering laten maken op een muur, een plafond of in een nis, maar ook op een kast of een meubelstuk.

Door een tromp lóeuil of een vergezicht te aan te brengen vergroot je een kamer, met bloemen, sterren, dierenmotieven of ornamenten versier je een ruimte, en met abstracte vormen, teksten en geometrische kleurvlakken geef je er kleur aan. Een muurschildering kan een hele wand beslaan maar het kan ook een klein detail zijn op een strategisch gekozen plek.

Als u zelf al een duidelijk idee heeft kom ik dat graag bij u uitvoeren. Daarnaast ik sta ook klaar om met u mee te denken over de mogelijkheden voor een muurschildering in uw huis. Bijna alles is mogelijk en door mijn jarenlange ervaring met het schilderen in alle mogelijke stijlen en formaten kan ik vol vertrouwen alle bekende- en onbekende opdrachten aannemen. Ik vind het juist leuk als u met een idee komt waar ik nog niet eerder aan gedacht heb.

Wilt u graag weten wat de kosten van een muurschildering zijn? Of heeft u nog vragen over de mogelijkheden van een muurschildering in uw huis? Neem dan telefonisch contact op of vul het contactformulier in.

Neem contact op