Een muurschildering van de natuur

Breng de natuur naar binnen met een muurschildering van een landschap in uw huis

Een natuur muurschildering werkt heel rustgevend in elke ruimte. Tropische bloemen in uw badkamer, een doorkijk naar een berglandschap op uw slaapkamer wand of een muurschildering van een boom bij de trap naar boven? Elke ruimte verandert in oase van rust met een fraaie natuurschildering. Ontdek de mogelijkheden!

Een muurschildering van de zee of strand

Denkt u er over om uw slaap- of badkamer te transformeren in een strand paradijs? Dan mag een muurschildering van de zee natuurlijk niet ontbreken. Hierbij kan het gaan om een wand bedekkende schildering als ook om kleinere details op een kast zoals een meeuw op een strandpaaltje, een verzameling schelpjes of enkele losse zeediertjes.

Heel geliefd zijn de laatste jaren ook zen schilderingen in zacht groene tinten van een waterval, een beekje in een bos of een Boeddhabeeld met bamboe.

Transformeer de kinderkamer met een muurschildering van de jungle

Voor de kinderkamer mag de natuur dan wel weer wat spannender worden. Een muurschildering van een jungle of van een bos vol dieren maakt van een kinderkamer een heuse avonturen kamer. Denk ook eens aan uw bedrijfsruimte voor een mooie natuur schildering. Een kantoorruimte, maar ook een sauna, kapsalon of een yoga school kunnen enorm opleven met een muurschildering van bloemen, een boom, een mandala of van een mooi vergezicht.

Een natuur muurschildering in uw bedrijfsruimte

Denk ook eens aan uw bedrijfsruimte voor een mooie natuur schildering. Een kantoorruimte, maar ook een sauna, kapsalon of een yoga school kunnen enorm opleven met een muurschildering van bloemen, een boom of van een mooi vergezicht.

Wat zijn de mogelijkheden voor het schilderen van natuurtaferelen?

Voor het schilderen van natuurtaferelen zijn vele schilderstijlen geschikt. Zowel de realistische schilderstijl als een meer decoratieve of juist een impressionistische stijl.

Qua kleuren kunt u kiezen voor stemmige groentinten, zachte pasteltinten maar ook tropische knalkleuren of zelfs zwart wit kunnen heel mooi werken voor een wandschildering van de natuur.

Ik voer de muurschilderingen uit in een hoogwaardige acrylverf die volledig afwasbaar is en niet verbleekt door zonlicht. Hierdoor is het aanbrengen van een laklaag niet noodzakelijk.

Bent u geïnspireerd door bovenstaande voorbeelden of heeft u een heel ander idee en wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan telefonisch contact op of vul het contactformulier in.

Enkele voorbeelden ter inspiratie:

  • Vergezicht met berglandschap
  • Tropische bloemen met waterval
  • Silhouetschildering van boom met vogels en vlinders
  • ( silhouet ) schildering van bloementak met vlinders
  • Tromp l’oeuil met de zee
  • Zen tafereel met Boeddha en bamboe

Portfolio