home  |  contact  |  I
logo

Schilderij laten maken

Wilt u een schilderij of muurschildering laten maken?

  • op korte termijn leverbaar
  • een uniek kado
  • geheel naar eigen wens


Een relatiegeschenk, een nieuw kantoorpand of een schilderij van een bruiloft, een babyportret of een uniek geschenk voor lieve vrienden, ik maak schilderijen en muurschilderingen op elk gewenst formaat en in elk gewenste stijl.

Portretten voer ik uit met pastel, potlood, acryl- of olieverf.

Muurschilderingen en schilderijen maak ik met acryl- of olieverf. Acrylverf heeft als voordeel dat ze snel droogt en zo de levertijd verkort.

Ik maak schilderijen van foto's maar als u een eigen idee heeft dat niet vast ligt op foto dan is dat natuurlijk ook bespreekbaar.

Verder maak ik impressieschilderijen op feesten en bruiloften. Ik kom dan naar u toe en schilder ter plekke, gedurende het feest een sfeerimpressie die nog diezelfde dag of avond overhandigd kan worden. De aanwezigheid van een schilder ter plekke voegt iets heel bijzonders toe aan het feest.

Werkwijze
De werkwijze voor het maken van een muurschildering of een schilderij is dezelfde; ik begin met het ontwerp. Daarbij staat de vraag van de opdrachtgever centraal. Soms krijg ik een foto met de vraag om die zo realistisch mogelijk na te schilderen. Bij muurschilderingen gaat het vaak om de sfeer.

Na de ontwerpfase volgt de uitvoering waarbij ik werk met olie- of acrylverf. De kwaliteit van acrylverf is tegen-woordig zo goed dat het eindresultaat nauwelijks te onderscheiden is van olieverf.

Prijsindicatie
Een schilderij in realistische stijl met een menselijk figuur en een eenvoudige achtergrond kost, afhankelijk van de gekozen verf en ondergrond vanaf 495 euro.

Een olieverfschilderij op linnen is uiteraard duurder dan een uitvoering in acryl op polyester.

Heeft u een vraag, neem dan gerust contact met mij op, via het contactformulier of telefonisch. Ik maak dan een vrijblijvende offerte.