Een schilderij op maat laten maken

Niks zo persoonlijk als het uitkiezen van een schilderij. Zo veel verschillende stijlen, zo veel verschillende smaken. Wilt u een schilderij kopen, dan is het belangrijk dat u aanloopt tegen dat ene kunstwerk dat helemaal voldoet aan uw wensen en smaak. Dat kan een lange zoektocht worden….

Daarom zou u er voor kunnen kiezen om een schilderij in opdracht te laten maken. Helemaal uw kleuren, helemaal uw onderwerp, helemaal naar eigen wens.
Wilt u een popart schilderij laten maken? Kiest u voor impressionistisch of abstract of gaat u een olieverf schilderij laten maken?

Een schilderij op maat door Monique Ickenroth

Met schilderen ben ik begonnen zodra ik een kwast vast kon houden. Door de jaren heen is dat de rode draad geworden; schilderen; van extreem groot naar heel klein, van abstract tot hyperrealistisch, van enorme schilderijen met een blokkwast op een hoogwerker tot een klein, zeer gedetailleerd familiewapen. En dan liefst elke dag wat anders!

Die veelzijdigheid heeft er toe geleid dat er inmiddels geen vraag of opdracht meer is die me nog kan afschrikken en u bij mij terecht kunt voor vele soorten schilderijen zoals: dieren schilderijen , foto-schilderijen en collage-schilderijen

Met al uw wensen en vragen kunt u bij mij terecht en graag denk ik met u mee over de mogelijkheden voor u als u nog geen duidelijk plaatje voor ogen heeft.

Wat kost een schilderij laten maken?

Bepalende factoren voor de prijs van een schilderij op maat zijn; 

  • Formaat; een groot realistisch schilderij kost meer dan een klein realistisch schilderij
  • Stijl; het schilderen van een hyperrealistische afbeelding is arbeidsintensiever dan een schildering van abstracte kleurvlakken
  • Techniek; aquarel of inktwassing zijn snelle technieken. Wilt u daarentegen een olieverfschilderij laten maken, dan zitten daar veel meer schilder uren in, daar je olieverf in meerder lagen aanbrengt.
  • Ontwerp of schilderij naar bestaande afbeelding; de kosten voor het maken van een ontwerp worden meegenomen in het totale kostenplaatje. Als u een afbeelding voor het schilderij levert komen er geen extra kosten bij.

Heeft u nog vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte laten maken? Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op.

Enkele voorbeelden:

Formaat; 0,60 x 0,70 m
Stijl; impressionistisch
Techniek; acrylverf
Ontwerp; nee
_______________________
Totaal; € 382 inclusief btw

 

 

Formaat; 1 x 0,70 m
Stijl; realistisch
Techniek; olieverf
Ontwerp; ja
_______________________
Totaal; € 1600 inclusief btw