Antieke spiegeltenten met een nieuw jasje

Spiegeltenten

Sinds 20 jaar schilder ik de fronten van de spiegeltenten van Van Rosmalen die gerestaureerd moeten worden of een nieuw jasje krijgen. Natuurlijk ook weer in de oude stijl die zo goed past bij de sfeer van spiegeltenten.

Nostalgische sfeer

De prachtige spiegeltenten van Van Rosmalen roepen de sfeer op van vroegere tijden. Je ziet de spiegeltenten op veel muziek en theaterfestivals over de hele wereld. De Aurora staat bijvoorbeeld het gros van het jaar in Australië en de Paradiso staat vele maanden in Londen. Daar ze zo’n nostalgische en sfeervolle omgeving bieden worden ze ook vaak afgehuurd voor bruiloften en partijen.

Inspiratie

Voor inspiratie bij het ontwerpen van een front maak ik veelvuldig gebruik van Art Deco, Art Nouveau, en Fin de Siècle afbeeldingen maar ook boeken met oude reclame posters en barokke schilderijen van onder ander Watteau, Boucher en Fragonard zijn hierbij onmisbaar.

Heeft u nog vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte laten maken? Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op.

Neem contact op